www.8455.com新葡京

2016338新葡京公司

修建,大海与火山岩光景的充实交融
www.8455.com新葡京
设想公司 :
位置 :
范例 : 2016338新葡京公司
质料 :
文章分类 :

来自  对gooood的分享。Appreciation towards for providing the following description:

度假屋位于圣托里尼岛的传统小镇Oia。该度假屋包括一间身处火山岩之中的窑洞式建筑,及一座位于山外的组成部分。扭曲的外部楼梯连接住宅的主要步行道路,各层空间及花园和泳池。

The summer house is located in the traditional village of Oia on the island of Santorini. It consists of a cave-house inside the volcanic earth and a small exterior house at the upper level. A twisted exterior stairway connects the main pedestrian on the top with both levels ending up to the main yard with the infinity pool.

▼鸟瞰住宅 ,aerial view

窑洞内部包含一间配有小型厨房的休息室,两间套房,一间浴室和一间桑拿室。户外庭院与火山海形成对视,该处还包含一个开放的游泳池,半开放的拱形空间(用于用餐和户外休闲),以及角落的休息处。该项目旨在开阔窑洞外的建筑空间,并在火山形成的峭壁景观中,营造一个怡人宜居的室内外休闲环境。光与影对立交错着浮现在环境表面,将近处的窑洞与远处开放的观景庭院变为一个彼此过渡的整体。窑洞建筑的主要建造材料为水泥砂浆,即应用压力软管混合的水泥,水与沙,打造了坚实密制的混凝土结构。火山岩与白色石膏用于涂抹室内外墙壁。淡黄色大理石和水泥用作度假屋地面。

Inside the cave-house there are a sitting room with a small kitchen, two en suite bedrooms, a hammam and a sauna. The exterior yard of the cave-house has been designed as a platform looking the volcano-sea view. An infinity pool, a semi open vaulted space aside (used for dining and lounge exterior facilities) and small sitting corners are the parts of this platform. The main idea of the proposal is the exploitation of the existing cave-house’s amorphous curves into a sculptural living space and the design of an exterior platform with a pool hanging on the volcanic cliffs. The opposing feelings of shadow and light and the sense of immersion in the earth and suspension in the void result as a transition from the closeness of the cave-house to the openness of the yard. The main material used for the reconstruction of the cave-house and for the support of the volcanic cliffs is ‘’gunite’’, a mixture of cement, sand, and water applied through a pressure hose, producing a dense hard layer of concrete. Volcanic stones and white plaster is used for the construction of the interior and exterior walls. Light beige marble and cement plaster for the floors.

▼休息露台,sitting area on the platform

▼露台泳池,swimming pool

▼户外用餐空间,exterior dinging space

▼客厅,living room

▼纯白色的室内设计,the pure white interior design

▼卧室套房,suit

▼洗手间,bathroom

该度假屋展现了更加现代化的圣托里尼建筑,是建筑与火山岩风景的充分融合。

The design of the summer house is totally integrated in the volcanic landscape and the cubistic architecture of Santorini in a more contemporary twist.

▼夜色中的建筑,views in the night

▼底层平面图,the ground floor plan

▼二层平面图,the first floor plan

▼三层平面图,the second floor plan

More: 



最新事情
揭晓批评
9 批评
  1. 好棒。。。

  2. 上彀查了下这间要4000一早晨

  3. []
    2016338新葡京公司

    寝室扭转的窗的意义是啥

  4. 这墙刷的不可啊。。

  5. 有钱真好

您的浏览器曾经过期! 不克不及准确阅览该网站。Your Browser is outdated to view this website!

请更新您的浏览器或改换 Chrome, Firefox, IE 11, 或 EDGE 以得到最好阅读体验!Please update your website to the latest browser or switch to Chrome, Firefox, IE 11 or EDGE to get the best experience.

×