www.88807.com

奥门新葡京官方网址

庞贝红色会堂下方的用餐空间
www.88807.com
设想公司 :
位置 :
范例 :
质料 :
奥门新葡京官方网址
文章分类 :
标签 :

来自  和 Elena Casati 对gooood的分享。Appreciation towards  and Elena Casati www.88807.comfor providing the following description:

该项目位于意大利博尔扎诺Druso大道上的Eurac研究中心总部内部,被称为“ex-GIL”。这座建筑由建筑师Mansutti和Miozzo设计,并于1934年到1936年间建成,为当年入学GIL(GioventùItaliana del Littorio)的青年女性提供住宿。战争结束后更名为“Ex-GIL”,曾被作为超级市场和色情电影院等使用,随着时间的推移被逐渐废弃。1995年举办了一场将该建筑改造成Eurac研究中心新总部的国际建筑设计竞赛,最终评委决定采用奥地利格拉茨建筑师KlausKada的设计,他的设计将这座受文化遗产保护的建筑与现代理性设计与透明玻璃进行结合。

The project is located within the headquarter of Eurac Research Center on Druso Avenue in Bozen, known as “ex-GIL”. The structure was designed by architects Mansutti and Miozzo, and was constructed in the years 1934 to 1936 in order to accommodate youth females enrolled in GIL (Gioventù Italiana del Littorio). Following the war, the building, renamed “Ex-GIL”, was used for different purposes, from supermarket to pornographic cinema, and was abandoned over time to a slow degradation. In 1995 an international architectural competition for the transformation of the ensemble into the new headquarters for Eurac Research was announced. The jury decided unanimously for the design of Graz-based architect Klaus Kada, who integrated the building which is under the protection of cultural assets with modern rational and transparent glass intersections.

▼Eurac研究中心总部,the headquarter of Eurac Research Center

▼该项目位于红色的礼堂下方,the new lunch room is located under the auditorium

▼夜景,night view

2015年,博尔扎诺当地的建筑事务所 Roland Baldi Architects 和建筑师 Elena Casati赢得了在修建于1930年代的礼堂下方设计一个餐室的招标。庞贝红色的礼堂是原有建筑群的一部分,有着椭圆形圆筒的形状,屋顶区域则是靠外墙支柱着的圆形穹顶。该设计意图在高柱群中创造出一个新的体块,以最小化对周边原有环境的影响。为达到这个目的,建筑师决定在第二层柱列内侧建造一道玻璃立面。

In 2015 the Bozen-based architecture office Roland Baldi Architects together to architect Elena Casati won the tender for the construction of a lunch room under the auditorium from 1930s. The Pompeii-red Auditorium, part of the original building complex, has the shape of an oval cylinder and is completed in the roof area by a dome which rests on the pillars of the exterior wall. The project was intended to create a new volume between the high columns, in order to minimize the impact on pre-existence. To this end, it is decided to build a glazed facade on the inner wire of the second line of pillars.

▼该设计意图在高柱群中创造出一个新的体块,the project was intended to create a new volume between the high columns

▼为减小对原有环境的影响,建筑师在第二层柱列内的侧修建了玻璃立面,a glazed facade was built on the inner wire of the second line of pillars to minimize the impact on pre-existence

即便在内部空间,建筑师也尽量使干预和改动降至最低。地板由中等抛光混凝土铺设,倾斜的天花板则与原始色调对应,选用了庞贝红色的石膏。该餐室可以容纳约112个人就坐或者168人站立,没有设立厨房,只有一个餐点加热区和食品分配区。固定的家具包括由不锈钢制成的一体化台面,以及用作机械通风管道并能够隐藏设备构件的玻璃结构。

Even in the interior space, Roland Baldi Architects has decided to make minimal interventions. The floor was built in medium finishing polished concrete, the sloping ceiling with an acoustic plaster in Pompeian red, which corresponds to the original color. The hall should give space to approx. 112 people seated or 168 people standing. No kitchen is foreseen, only a heating zone of dishes and the distribution zone of meals. The relative furniture consists of a monolithic countertop made of stainless steel and a transparent glass element which functions as an exhaust air duct for mechanical ventilation as well as conceals the technical material.

▼内部空间中,倾斜的天花板也选用了庞贝红色, the sloping ceiling with an acoustic plaster in Pompeian red corresponds to the original color

▼固定家具包括不锈钢台面和玻璃结构,the relative furniture consists of a monolithic countertop made of stainless steel and a transparent glass element

▼玻璃结构用于通风和隐藏设备构件,the glass element functions as an exhaust air duct for mechanical ventilation and conceals the technical material

▼场地平面图,site plan

▼平面图,plan

▼剖面图AA

▼剖面图BB

The new lunch room of “Ex-GIL”
Place: Municipality of Bolzano
Client: Eurac research
Architectural design: Roland Baldi architects with arch. Elena Casati
Construction management: Roland Baldi architects
Acoustic: Arch. Christina Niederstätter
Structural engineering: Ing. Andreas Erlacher
Electrical engineering: Ing. Reinhard Thaler
Mechanical engineering: Ing. Michele Carlini
Security coordination: Ing. Giovanni Carlini
Surface area: 665 m² (of which 195 m² of land)
Built volume: 564.28m³
Start of construction: 05.07.2016
End of construction: 28.03.2017

More: 和 Elena Casati 对gooood的分享



最新事情
揭晓批评
奥门新葡京官方网址
您的浏览器曾经过期! 不克不及准确阅览该网站。Your Browser is outdated to view this website!

请更新您的浏览器或改换 Chrome, Firefox, IE 11, 或 EDGE 以得到最好阅读体验!Please update your website to the latest browser or switch to Chrome, Firefox, IE 11 or EDGE to get the best experience.

×